Churrasco

|  Churrasco: Braziliaans Barbecuefeest bij 't Kraantje in Zwartsluis!

Vleesliefhebbers opgelet! Bij 't Kraantje in Zwartsluis hebben we een overheerlijke verrassing voor je: Churrasco, de Braziliaanse manier van barbecueën. Laat je betoveren door de smaak van sappig gegrild vlees, bereid op onze open vuur ofyre BBQ's.

Wat is Churrasco?
Churrasco is meer dan alleen gegrild vlees; het is een complete Braziliaanse barbecue-ervaring. Deze traditie komt oorspronkelijk uit Brazilië en staat bekend om de unieke barbecuemethode. We rijgen vlees, worst en kip aan spiesen en hangen ze boven het vuur in onze churrasco. Het resultaat is onweerstaanbaar: mals vlees met een heerlijk rokerige smaak. Denk aan een Argentijnse asado, maar dan met een Braziliaanse twist.
In Latijns-Amerika en zelfs in Spanje en Portugal, verwijst churrasco naar gegrild en super mals (rund)vlees. Maar in Brazilië gaat het verder dan dat; het beschrijft de hele kunst van het barbecueën.

Waar kun je Churrasco eten?
Churrasco heeft zijn oorsprong in de tijd van de gauchos, waar vlees boven hete kolen in de grond werd gegrild. Tegenwoordig kun je deze geweldige smaak nog steeds vinden in Brazilië, maar ook in andere delen van de wereld, waaronder Zwartsluis, waar wij onze volle spiesen boven het open vuur roosteren tot het vlees krokant van buiten en sappig van binnen is.
Bij 't Kraantje in Zwartsluis kun je deze authentieke ervaring beleven. Op deze avond lopen onze kelners en koks rond met enorme spiesen vol heerlijk gegrild vlees, dat ze rechtstreeks aan tafel voor je afsnijden. Het is als een kebab op een grote pin!

Data en Tijden
Zondag 17 december
Inloop is vanaf 16:00

Prijs
€34,50 per persoon (exclusief drinken)

Churrasco (inloop tussen 16:00 en 17:00)

* = verplicht
Een ogenblik geduld…

Verzeker jezelf van een plekje Reserveer direct

Locatie
Het Oude Diep 7c
8064 PN Zwartsluis
Openingstijden
Oktober t/m maart:
Woensdag t/m zondag vanaf 11.30 uur
Dinsdag gesloten
Social Media
Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
  1. Gratis parkeren voor de deur
  2. Gratis afmeren aan eigen steiger
  3. Oplaadpunt voor elektrische fietsen
  4. Speeltuin voor de kinderen
Winteragenda