Bestellen Lunches en borrelarrangementen

’t Kraantje verzorgt lunches en borrelassortimenten voor particulieren en bedrijven in Zwartsluis, Hasselt, Staphorst en Rouveen. Beide bezorgen we gratis en kun je gemakkelijk online bestellen. Da’s kakelvers genieten, thuis of op de werkvloer.

Bestel broodje en borrelhapjes bij 't kraantje

Lunch

Vol verse ingrediënten!

Eenvoudig belegde broodjes, luxe bereide broodjes, huisgemaakte soep, een gezonde salade of toch die warme snack? Ons lunchaanbod bestaat uit een keur aan variaties. Maar welke keuze je ook maakt, van twee zekerheden kun je op aan: de lunch voor jou en je familie, vrienden of collega’s maken we vol passie en verse ingrediënten klaar!

Bestel broodje en borrelhapjes bij 't kraantje

Borrelen

Met bijpassende bites!

Verjaardagspartijtje? Bedrijfsfeestje? Vrijdagmiddagborrel? Of gewoon zomaar? Om welke reden dan ook, borrelen op de werkvloer of thuis kan altijd. Want wat is er nou beter voor de sfeer dan even ontspannen bijpraten met familie, vrienden of collega’s onder het genot van een hapje en een drankje. Met passende bites, wijn, pils en fris zorgen wij dat gezelligheid geen tijd kent!

Bestel broodje en borrelhapjes bij 't kraantje

Hoe werkt het?

Geen zorgen over bezorgen!

Voor lunches geldt dat we deze tussen 11:30 en 13:00 uur op het door jou gewenste tijdstip bezorgen. Vandaag nog een lunch nodig? Bij een bestelling die voor 11:00 uur binnenkomt, bezorgen we gegarandeerd. Voor dezelfde dag na 11:00 uur besteld? Dan stellen we de bezorgtijd in overleg vast. Dat doen we bij bestellingen van onze borrelarrangementen sowieso.

Luxe belegde broodjes Lunchdeal Salades Warm Drinken Voor bij de vrijdagmiddagborrel
Watermerk 't Kraantje
Locatie
Het Oude Diep 7c
8064 PN Zwartsluis
Openingstijden
Oktober t/m maart:
Woensdag t/m zondag vanaf 11.30 uur
Dinsdag gesloten
Social Media
Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
  1. Gratis parkeren voor de deur
  2. Gratis afmeren aan eigen steiger
  3. Oplaadpunt voor elektrische fietsen
  4. Speeltuin voor de kinderen