Wat wij jou bieden Tijdens de corona-lockdown

Corona-menu
Laat je luxe diner bezorgen!
25 december

Laat je luxe diner bezorgen!

…Normaal neemt moeders lekker plaats in zoonliefs restaurant ’t Kraantje. Maar nu corona roet in het eten gooit, moet ze zelf aan de bak: bedenken wat er op tafel komt te staan, alle inkopen doen en urenlang in de keuken zweten. Ze vond het maar niks! Peter bedacht dé oplossing voor haar kerstzorgen. Hij gaat z’n moeder thuis een luxe 4-gangendiner bezorgen, waarvan ze in een handomdraai kan genieten! Ook door Peter ontzorgd worden? Dat kan!

Lees meer
Luxe gourmetschotels, borrelplanken en warm gerookte zalm
1 tot 31 december

Luxe gourmetschotels, borrelplanken en warm gerookte zalm

Restaurants dicht, kroegen dicht, wat nu?! Het Kraantje helpt je om er thuis toch nog een feestje van te maken. Wij maken heerlijke Luxe gourmetschotels met 9 verschillende soorten vis en vlees. U kunt zo aan tafel om lekker gezellig te gourmetten. Zonder ook maar een minuut in de keuken te hebben gestaan zet je toch binnen een handomdraai een plank vol lekkernijen + stokbrood op tafel! Tevens nu ook te bestellen onze op beukenhout, warm gerookte zalm, wereldberoemd in Zwartsluis en omstreken.

Lees meer

Bijzondere locatie Geniet met uitzicht over water

Genieten bij het Kraantje is niet alleen lekker, maar ook bijzonder. Op ons terras geniet je van een schitterend uitzicht over het water, in ons restaurant van een sfeervolle inrichting met balken en meubilair van oude sluisdeuren als blikvanger. Uniek en vooral erg sfeervol!


Lunch 't kraantje
Lekker lunchen

Salade of warme lunch

Kom bij ons lunchen en geniet van een frisse salade, een knapperig belegd broodje of een warme lunch. Kom je met een grote groep? Dan kunnen we ook een speciale lunch voor je bereiden, geheel naar eigen wens.

Lunch 't kraantje
Delicieus dineren

Van hoofdgerecht tot driegangendiner

Je kunt dagelijks bij ons terecht voor een diner. Van een bescheiden hoofdgerecht tot uitgebreid driegangendiner. Voor grote groepen koken we ook buiten de kaart om. Dat is niet alleen lekker, maar ook origineel!

Bekijk de dinerkaart van Eetcafé 't Kraantje
Lunch 't kraantje
Tafelen op het terras

Loungen of dineren met uitzicht

Lekker buiten loungen of dineren? Neem plaats op ons terras en geniet zowel zomers als ’s winters van het prachtige uitzicht over het water. Een eigen boot? Maak dan gebruik van onze aanlegsteiger.

Locatie
Het Oude Diep 7c
8064 PN Zwartsluis
Openingstijden
April tot oktober:
Dagelijks vanaf 11.30 uur
Oktober t/m maart:
Woensdag t/m zondag vanaf 11.30 uur
Social Media
Volg ons op Facebook
  1. Gratis parkeren voor de deur
  2. Gratis afmeren aan eigen steiger
  3. Oplaadpunt voor elektrische fietsen
  4. Speeltuin voor de kinderen