Stap ook eens uit de Kerstsleur!Reserveer direct!

Champagnetorens, heksenketels met soep, varkens aan het spit en lange tafels vol goedgevulde glazen en vlees- en visschotels. Ons Christmax Surprise Dinner is een onvergetelijke live cooking-ervaring in bourgondische kerstsferen. En met een combinatie van stand-up comedy en muziek verzorgt Radio Veronica-performer Roel C. Verburg ook nog eens smakelijke tussendoortjes.

Voor wie eens uit de traditionele kerstsfeer wil stappen, hebben we zo een avondvullend programma samengesteld vol (culinair) vermaak en verrassing. Dat wordt op Eerste en Tweede Kerstdag van 19.00 tot 23.00 uur maximaal onbezorgd, ongedwongen, onbeperkt en onvergetelijk genieten!

✓ Eerste en Tweede Kertsdag
✓ Van 19.00 tot 23.00
✓ 75 euro p.p.
✓ Optreden van comedian Roel C. Verburg
✓ Onbezorgd. Ongedwongen. Onbeperkt. Onvergetelijk

Onbezorgd
Een overvolle parkeerplaats, kettingbotsingen met winkelwagentjes en ellenlange wachtrijen voor de kassa… Nog voordat je maar een stap in je keuken gezet hebt, is je kerstdiner (voor)bereiden al keihard werken. Wil jij eens een jaartje zonder kerststress beleven? Ons Christmax Surprise Dinner laat je onbezorgd relaxen!

Ongedwongen
Lekker kletsen, grappen en grollen met elkaar. Je kijkt nu al uit naar de gezelligheid met je familie, vrienden of kennissen. Maar dat vastgeroeste patroon van tafelen in huiselijke kring... Dat wil je nu weleens doorbreken. Dat kan met ons Christmax Surprise Dinner. Da's ongedwongen genieten in een sfeervolle ambiance.

Onbeperkt
Tot de laatste druppel leeggemaakte flessen en glazen en uitgelepelde schalen, pannen of borden… Tijdens ons Christmax Surprise Dinner hoef jij je geen zorgen te maken, dat je elkaar aankijkt om het laatste drankje of stukje vlees en vis. Of het nou om je natje, voor-, hoofd- of nagerecht gaat; we bedienen je onbeperkt en verrassend.

Onvergetelijk
Wandelen, Home Alone kijken, Triviant spelen… Als jouw kerstdag in 2018 een minder voorspelbaar verloop mag kennen, biedt ons Christmax Surprise Dinner precies wat je zoekt: een aaneenschakeling van (culinaire) verrassingen. Tussendoor verzorgt Roel C. Verburg met zijn humor en liedjes ook nog eens voor hetzelfde topamusement als in zijn wekelijkse rubriek bij Jeroen van Inkel op Radio Veronica. Zo wordt jouw Kerst een onvergetelijke herinnering.Reserveer nu voor de Christmax Suprise Dinner
Reserveren is gewenst en kan via onderstaand formulier of telefoonnummer 038-3867142.
Vegetariër? Geef het door bij de reservering, dan houden we daar rekening mee.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…
't Kraantje eetcafé verrekijker
Locatie
Het Oude Diep 7c
8064 PN Zwartsluis
Openingstijden
Dagelijks vanaf 11:30
Social Media
Volg ons op Facebook
  1. Gratis parkeren voor de deur
  2. Gratis afmeren aan eigen steiger
  3. Oplaadpunt voor elektrische fietsen
  4. Speeltuin voor de kinderen