Kerst 2023

|  Onvergetelijke Kerst bij 't Kraantje!

Uiteraard is eetcafé 't Kraantje geopend met kerst. Dit jaar zijn we geopend van kerstavond tot en met '3de kerstdag'. Geniet van een 3-gangen kerstmenu of het á la carte menu.

Kerstavond, 1ste Kerstdag & 2de Kerstdag
Tijdens Kerstavond, 1ste Kerstdag en 2de Kerstdag serveren wij 2 menu's. Ons 3-gangen kerstmenu, samengesteld door onze koks. In dit menu is een keuze te maken voor vis, vlees of vega. Daarnaast serveren wij onze á la carte menu waarin een 3-gangenkeuzemenu is te maken. Kortom genoeg keus om te genieten van een 3-gangenmenu. Tijdens 1ste Kerstdag en 2de Kerstdag draaien wij het diner in twee shifts. De inloop van de eerste shift is tussen 16:00 en 17:30. De inloop van de tweede shift is vanaf 19:15. Tijdens Kerstavond mag u zelf weten om welke tijd u aan wilt schuiven. De prijzen voor het 3-gangen kerstmenu en het 3-gangen á la cartemenu zijn beide €49,50. Dit is exclusief drinken.

'3de Kerstdag'
Op 27 december, '3de Kerstdag', hebben wij een kliekjesbuffet. Al het lekkers wat over is gebleven van de kerst wordt geserveerd middels een buffet. Je kan vanaf 17:00 aanschuiven voor een prijs van €25,- per persoon exclusief drinken.

We gaan er weer een onvergetelijke en lekkere Kerst van maken! Reserveer nu snel hieronder om zeker te zijn van je plekje!

Kerst 2023

* = verplicht
Een ogenblik geduld…

Verzeker jezelf van een plekje Reserveer direct

Locatie
Het Oude Diep 7c
8064 PN Zwartsluis
Openingstijden
Oktober t/m maart:
Woensdag t/m zondag vanaf 11.30 uur
Dinsdag gesloten
Social Media
Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
  1. Gratis parkeren voor de deur
  2. Gratis afmeren aan eigen steiger
  3. Oplaadpunt voor elektrische fietsen
  4. Speeltuin voor de kinderen
Winteragenda