Lunch Quality time in alle opzichten!

Ook om heerlijk te lunchen kun je perfect bij ´t Kraantje terecht. Of het nu gaat om een casual lunch met collega´s, een zakelijke lunch om in een ontspannen sfeer net die ene opdracht binnen te slepen of om lekker relaxt met vrienden of familie quality time door te brengen; bij ons ben je aan het juiste adres. Naast onze reguliere lunchkaart bieden we tal van opties voor de perfecte invulling van jouw middag. Van een luxe belegd broodje of uitsmijter tot uitgebreide proeverijen. Zelfs meerdere gangen, al dan niet begeleid door een passende wijn of bier, is mogelijk. In combinatie met de nautische sferen van de haven krijg ook jij het gevoel van een korte minivakantie.

Lunchkaart Eetcafé 't Kraantje
Watermerk 't Kraantje

Reserveren Zorg dat je een tafeltje hebt

Bijzondere locatie Lunch met uitzicht over water

Lunchen bij het Kraantje is niet alleen lekker, maar ook bijzonder. Op ons terras geniet je van een schitterend uitzicht over het water, in ons restaurant van een sfeervolle inrichting met balken en meubilair van oude sluisdeuren als blikvanger. Uniek en vooral erg sfeervol!


Lunch 't kraantje
Delicieus dineren

Van hoofdgerecht tot driegangendiner

Je kunt dagelijks bij ons terecht voor een diner. Van een bescheiden hoofdgerecht tot uitgebreid driegangendiner. Voor grote groepen koken we ook buiten de kaart om. Dat is niet alleen lekker, maar ook origineel!

Bekijk de dinerkaart van Eetcafé 't Kraantje
Lunch 't kraantje
Tafelen op het terras

Loungen of dineren met uitzicht

Lekker buiten loungen of dineren? Neem plaats op ons terras en geniet zowel zomers als ’s winters van het prachtige uitzicht over het water. Een eigen boot? Maak dan gebruik van onze aanlegsteiger.

Lunch 't kraantje
Feesten & partijen

Ga voor een onvergetelijk feest

Van grote groepen tot kleine groepen en van hapjes tot complete diners; bij ‘t Kraantje kan het allemaal. Kom samen met je gasten genieten van heerlijk eten in een ongedwongen sfeer!

Locatie
Het Oude Diep 7c
8064 PN Zwartsluis
Openingstijden
April tot oktober:
Woensdag t/m zondag vanaf 11.30 uur
Social Media
Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
  1. Gratis parkeren voor de deur
  2. Gratis afmeren aan eigen steiger
  3. Oplaadpunt voor elektrische fietsen
  4. Speeltuin voor de kinderen
Kom jij bij ons werken?