Loungen en dineren met uitzicht Tafelen op het terras

Kom lekker loungen of dineren op ons terras en geniet van een geweldig uitzicht over het water. Ondertussen verwennen wij je graag met een goede wijn, biertje van de tap of een smaakvol gerecht van onze kaart. Als je met de boot komt kun je gebruikmaken van onze aanlegsteiger. En in de winter? Dan is het heerlijk vertoeven onder onze heaters.

Watermerk 't Kraantje

Op alle manieren bereikbaar Jij bepaalt hoe je komt

Vanaf het water kun je ons bereiken met de boot of zelfs op je schaatsen tijdens een strenge winter. In de zomer vaart er overdag een pontje vanaf de handelskade, ideaal voor de lunch. Kom je met de auto? Parkeer dan op onze ruime parkeerplaats. Met de fiets bereik je ons eenvoudig via het fietspad langs het water.

Bijzondere locatie Geniet met uitzicht over water

Genieten bij het Kraantje is niet alleen lekker, maar ook bijzonder. Op ons terras geniet je van een schitterend uitzicht over het water, in ons restaurant van een sfeervolle inrichting met balken en meubilair van oude sluisdeuren als blikvanger. Uniek en vooral erg sfeervol!


Lunch 't kraantje
Lekker lunchen

Salade of warme lunch

Kom bij ons lunchen en geniet van een frisse salade, een knapperig belegd broodje of een warme lunch. Kom je met een grote groep? Dan kunnen we ook een speciale lunch voor je bereiden, geheel naar eigen wens.

Lunch 't kraantje
Delicieus dineren

Van hoofdgerecht tot driegangendiner

Je kunt dagelijks bij ons terecht voor een diner. Van een bescheiden hoofdgerecht tot uitgebreid driegangendiner. Voor grote groepen koken we ook buiten de kaart om. Dat is niet alleen lekker, maar ook origineel!

Bekijk de dinerkaart van Eetcafé 't Kraantje
Lunch 't kraantje
Tafelen op het terras

Loungen of dineren met uitzicht

Lekker buiten loungen of dineren? Neem plaats op ons terras en geniet zowel zomers als ’s winters van het prachtige uitzicht over het water. Een eigen boot? Maak dan gebruik van onze aanlegsteiger.

Locatie
Het Oude Diep 7c
8064 PN Zwartsluis
Openingstijden
April tot oktober:
Woensdag t/m zondag vanaf 11.30 uur
Social Media
Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
  1. Gratis parkeren voor de deur
  2. Gratis afmeren aan eigen steiger
  3. Oplaadpunt voor elektrische fietsen
  4. Speeltuin voor de kinderen
Kom jij bij ons werken?