Participizza avond

|  Italiaanse pizza-avond met huisgemaakte pizza's!

Bij 't Kraantje, aan de rand van Zwartsluis op Jachthaven de Kranerweerd, hebben we na een bewogen zomer weer tijd om leuke dingen te organiseren bijvoorbeeld met onze gloednieuwe Participizza Avonden! Deze avonden beloven plezier en een overvloed aan heerlijk Italiaans eten voor jong en oud, geïnspireerd door de beroemde aflevering van De Luizenmoeder.

Een overvloed aan smaak
Onze Italiaanse avond begint met een overvloed aan smaken. Proef de verrukkelijke antipasti, een heerlijke selectie van kazen, vleeswaren, olijven en gegrilde groenten. Laat je betoveren door de delicate smaken van carpaccio, geserveerd met een vleugje citroen, olijfolie en Parmezaanse kaas. En geniet van de frisheid van onze pasta salade, perfect om je smaakpapillen op gang te brengen.

Pizza plezier voor iedereen
Maar het hoogtepunt van de avond is natuurlijk onze pizza! Kom naar ons nieuwe, overdekte Live Cooking terras, waar we een authentieke houtgestookte pizzaoven hebben geïnstalleerd. Hier worden de meest verrukkelijke pizza's gemaakt, met een keur aan toppings waar je van zult watertanden. Heb je wat lekkers gescoord dan is er binnen in het restaurant genoeg plek om dit alles op te peuzelen.

Voor de kleintjes
Ook aan de jongste leden van de familie is gedacht. We hebben een speciale hoek ingericht waar de kinderen hun eigen pizza kunnen beleggen. Laat ze hun innerlijke chef-kok ontdekken terwijl ze creatief worden met sauzen, kaas en toppings.

Data en tijden
De Participizza avonden vinden plaats op de volgende woensdagen:
- 20 september
- 11 oktober
- 8 november
- 13 december
Tussen 17.00 uur en 18.00 uur kun je binnenlopen. Het festijn duurt tot 20.00 uur, zodat je ruim de tijd hebt om van al het lekkers te genieten.

Prijs
€29,50 per persoon (inclusief drinken)
€17,50 tot en met 12 jaar (inclusief drinken)

Pizza-avond 11 oktober (inloop 17:00-18:00)

* = verplicht
Een ogenblik geduld…

Verzeker jezelf van een plekje Reserveer direct

Locatie
Het Oude Diep 7c
8064 PN Zwartsluis
Openingstijden
April tot oktober:
Woensdag t/m zondag vanaf 11.30 uur
Social Media
Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
  1. Gratis parkeren voor de deur
  2. Gratis afmeren aan eigen steiger
  3. Oplaadpunt voor elektrische fietsen
  4. Speeltuin voor de kinderen
Kom jij bij ons werken?