WinterBBQ

|  Een Bourgondische Sensatie Keert Terug!

Na het overweldigende succes van vorig jaar zijn we verheugd om de WinterBBQ's opnieuw te presenteren. Bereid je voor op een onvergetelijke bourgondische ervaring waarbij grote stukken vlees en heerlijke barbecuegerechten centraal staan. Dit jaar hebben we een verrukkelijke selectie samengesteld, waaronder Tomahawk-steaks, ossenhaas, ribeyes, varkensschouders, lamsbouten, beercan chickens, black tiger prawns, gerookte zalmzijdes en nog veel meer, allemaal bereid op onze state-of-the-art Ofyre's en Green Egg BBQ's.

Eetcafé Transformeert tot Steakhouse Café
Ons gezellige eetcafé wordt omgetoverd tot een sfeervol steakhouse café. Vergeet de vaste tafelindelingen en maak je klaar voor een avond vol smaak en plezier. De ambiance wordt versterkt door de aanstekelijke klanken van lekkere muziek.

All-Inclusive Genieten
Voor slechts €60,- per persoon kun je onbeperkt genieten van al dit lekkers. In deze prijs is niet alleen het uitgebreide assortiment aan barbecuegerechten inbegrepen, maar ook onbeperkt speciaal bier, frisdranken, wijn en bier. We willen dat je je volledig kunt laten verwennen zonder je zorgen te maken over extra kosten.

Data en Tijden
De winterBBQ's vinden plaats op de volgende dagen:
- 29 september
- 6 oktober
- 20 oktober
- 3 november
- 17 november
- 24 november
- 1 december
- 8 december
- 9 december
- 19 januari
- 9 februari
- 23 februari
- 8 maart
Tussen 17:00 en 18:00 is de inloop. Het plezier gaat door tot 22:00. Zo heb je alle tijd om te genieten van het heerlijke eten, het gezelschap en de muziek!

Prijs
€60,- euro per persoon (inclusief drinken en speciaalbier)

Reserveer snel je plek voor een van deze onvergetelijke WinterBBQ-avonden, want het belooft een bourgondisch festijn te worden dat je nog lang zult herinneren. We kijken ernaar uit om samen met jou de winter op smakelijke wijze te verwelkomen!

WinterBBQ 8 maart (inloop 17:00-18:00)

* = verplicht
Een ogenblik geduld…

Verzeker jezelf van een plekje Reserveer direct

Locatie
Het Oude Diep 7c
8064 PN Zwartsluis
Openingstijden
April tot oktober:
Woensdag t/m zondag vanaf 11.30 uur
Social Media
Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
  1. Gratis parkeren voor de deur
  2. Gratis afmeren aan eigen steiger
  3. Oplaadpunt voor elektrische fietsen
  4. Speeltuin voor de kinderen
Kom jij bij ons werken?