Altijd wat te doen Bij ‘t Kraantje

(Speciaal)bier & WinterBBQ
1 november

(Speciaal)bier & WinterBBQ

We willen ons drankhok met meer dan 200 speciaalbieren legen en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Daarom willen we voorstellen dat jij (met je vrienden) langs komt om ijsbakken vol met heerlijke speciaalbieren (van Kwak tot Verboden Vrucht) op te maken. Dan zorgen wij voor lekker mals vlees van de (winter)barbecue (een echte OFYR) en een mooi vuur om warm te blijven.

Lees meer
High wine & beer
15 november

High wine & beer

Terwijl jij gezellig tafelt met je vrienden en/of familie, serveren wij 5 exclusieve gerechten en drankjes. Net even anders dan je gewend bent, zoals je inmiddels van ons gewend mag zijn.

Lees meer
SinterKlaverjassen
29 november

SinterKlaverjassen

Kom gezellig (en fanatiek) klaverjassen en win mooie prijzen! Uiteraard dompelen we deze Sinterklaverjas onder in de Sinterklaas-sfeer

Lees meer
Luid de kerst in met je vrienden
24 december

Luid de kerst in met je vrienden

Je kerstavond nog specialer maken? Kom met je vrienden/familie heerlijk eten (walking dinner), lachen (cabaret) en genieten van de ultieme kerstsfeer

Lees meer

Bijzondere locatie Geniet met uitzicht over water

Genieten bij het Kraantje is niet alleen lekker, maar ook bijzonder. Op ons terras geniet je van een schitterend uitzicht over het water, in ons restaurant van een sfeervolle inrichting met balken en meubilair van oude sluisdeuren als blikvanger. Uniek en vooral erg sfeervol!


Lunch 't kraantje
Delicieus dineren

Van hoofdgerecht tot driegangendiner

Je kunt dagelijks bij ons terecht voor een diner. Van een bescheiden hoofdgerecht tot uitgebreid driegangendiner. Voor grote groepen koken we ook buiten de kaart om. Dat is niet alleen lekker, maar ook origineel!

Bekijk de dinerkaart van Eetcafé 't Kraantje
Lunch 't kraantje
Tafelen op het terras

Loungen of dineren met uitzicht

Lekker buiten loungen of dineren? Neem plaats op ons terras en geniet zowel zomers als ’s winters van het prachtige uitzicht over het water. Een eigen boot? Maak dan gebruik van onze aanlegsteiger.

Lunch 't kraantje
Feesten & partijen

Ga voor een onvergetelijk feest

Van grote groepen tot kleine groepen en van hapjes tot complete diners; bij ‘t Kraantje kan het allemaal. Kom samen met je gasten genieten van heerlijk eten in een ongedwongen sfeer!

Locatie
Het Oude Diep 7c
8064 PN Zwartsluis
Openingstijden
Maart t/m oktober:
Dagelijks vanaf 11.30 uur
November t/m februari:
Woensdag t/m zondag vanaf 11.30 uur
Social Media
Volg ons op Facebook
  1. Gratis parkeren voor de deur
  2. Gratis afmeren aan eigen steiger
  3. Oplaadpunt voor elektrische fietsen
  4. Speeltuin voor de kinderen